Belnatur maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten op basis van extracten uit planten en de zee. Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen, technieken en bewezen ingrediënten heeft zij een oplossing voor elk huidprobleem.

Welke verzorgingslijn is geschikt voor welk huidtype of conditie van de huid?

Raadpleeg

huidtypen in kaart

 

BELNATUR ESSENTIAL LINE

BELNATUR ESSENTIAL LINE

Het antwoord op de essentiële behoeften van elke huid. Om een huid in perfecte conditie te houden, is het noodzakelijk om de bijzondere kenmerken van elk type huid te kennen om de juiste zorg te bieden.
Belnatur heeft de gezichtslijn ESSENTIAL ontwikkeld die, om de beste resultaten te bereiken, een hoge kwaliteit en effectiviteit garandeert door gebruik te maken van formules gemaakt met de laatste ontwikkelingen in de cosmetica die planten en mariene natuurlijke actieve bestanddelen bevatten. BELNATUR brengt je dichtbij de actieve ingrediënten uit de natuur.

BELNATUR ESSENTIAL LINE bestaat uit de 7 bovenstaande lijnen. Klik op een afbeelding voor meer informatie.

BELNATUR SPECIAL LINES

BELNATUR SPECIAL LINES

‘Uit de natuur halen we een bloem en kiezen een bloemblad, de samenvoeging van wijsheid en schoonheid. Een menselijk gebaar dat we opnemen in ons beeld als de link tussen natuur en mens.’

De link tussen natuur en mens om specifieke huidproblemen tegen te gaan zijn de BELNATUR SPECIAL LINES. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over de producten van de special lines.

BELNATUR CLEANSERS & TONERS, MASKS, SUN LINE en COMPLEMENTEN

BELNATUR CLEANSERS & TONERS, PEELINGS, MASKS, SUN LINE en COMPLEMENTEN

CLEANSERS & TONERS (gezichtsreiniging)
Belnatur gezichtsreinigers voor alle huidtypen bevatten diverse plantenextracten die een bijdrage leveren aan de dagelijkse vitalisering, hydratering en het verzachten van de huid.

PEELINGS
Belnatur peelings verwijderen de dode huidcellen waardoor de jonge nieuwe huidcellen meer aan de oppervlakte komen en de huid er weer fris, rozig en egaal uit gaat zien. Rimpeltjes worden hierdoor minder zichtbaar en de huid is beter in staat de voedingsstoffen in de huidverzorgingscrème op te nemen.

MASKS (maskers)
De Belnatur maskers zorgen voor een verhoogde opname van werkstoffen en activeren de huid. Sommige maskers dienen als dieptereiniger, sommige ter voorbereiding van de huid en weer andere verhogen de opname van vooraf aangebrachte werkstoffen en/of voegen extra werkstoffen toe.

SUN LINE (zonnelijn)
Beschermen & repareren & vitaminen
Met ‘Thermo-defence en Jasmine flavonoids’
De producten van de Belnatur ALGA SUN LINE werken herstellend, bruinend en bieden bescherming tegen het photo-ageing proces van de huid (donkere vlekken, rimpels, zonneallergie en schade aan de cellen). Photo-ageing is een verouderingsproces van de huid, veroorzaakt door langdurige blootstelling aan UV straling. De producten bevatten vitaminen, jasmijn flavonoïden en 'Thermo defence' en zijn vrij van parabenen. De bescherming van de UVA en UVB filters is aangepast aan de nieuwe Europese wetgeving.

COMPLEMENTEN
Belnatur biedt een totaalconcept aan producten voor in de salon. Van bedrijfskleding, producten en materialen, tot aan ondersteunde producten zoals een groot assortiment aan samples, posters, display’s en foldermateriaal, waarmee in de salon gewerkt wordt, klanten geadviseerd kunnen worden voor thuisverbruik en de uitstraling van de salon bepaald kan worden.

Klik voor meer informatie op bovenstaande afbeeldingen.