Belnatur Essential Line Combination Skin. De producten van deze lijn hebben een regulerende werking die problemen van iedere zone oplost. Belnatur Cobination Skin Line zorgt voor een evenwichtige pH-waarde van de huid, absorbeert het teveel aan talg en matteert de huid.

ESSENTIAL LINE COMBINATION SKIN - Gecombineerde huid

Een gecombineerde huid heeft vette- en droge zones. Te vette zones, zoals voorhoofd, neus en kin vormen de zogenaamde T-zone. In dat gebied zijn de meeste tekenen van de vette huid terug te zien, zoals verstopte poriën, glans en mee-eters. De andere zones van het gezicht zijn droger. De huid is dun en schilfert gemakkelijk, de poriën zijn fijner, er zijn over het algemeen geen ontstekingen. Producten voor de gecombineerde huid hebben een regulerende werking die problemen van iedere zone oplost. Balance line zorgt voor een evenwichtige pH-waarde van de huid, absorbeert het teveel aan talg en matteert de huid.

PRODUCTEN

Belnatur Essential Line Combination Skin - Balance Cream. Regulerende crème. Reguleert de pH-waarde, hydrateert de droge zones en vermindert de vette glans. Geeft de huid een zijdezacht en elegant uiterlijk. Bevat Laminaria algen extract, B3 en B5 vitamines, Betaine, Fucose gel, matterende micro-sponsjes en zonbescherming (SPF 8).

 

BALANCE CREAM

Regulerende crème. Reguleert de pH-waarde, hydrateert de droge zones en vermindert de vette glans. Geeft de huid een zijdezacht en elegant uiterlijk. Bevat Laminaria algen extract, B3 en B5 vitamines, Betaine, Fucose gel, matterende micro-sponsjes en zonbescherming (SPF 8).

 

200 ml tube / 50 ml pot

Belnatur Essential Line Combination Skin - Balance Gel. Speciaal voor de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Extra matterende gel met onmiddellijk resultaat. Geeft de huid een zijdezacht, elegant uiterlijk. Draagt tevens optisch zorg voor het verbergen van onvolkomenheden en rimpels. Bevat Laminaria algen extract, Fucose gel, Salicylzuur, matterende micro-sponsjes en licht verspreidende (diffuus licht) siliconen.

 

BALANCE GEL
Speciaal voor de T-zone (voorhoofd, neus en kin)

Extra matterende gel met onmiddellijk resultaat. Geeft de huid een zijdezacht, elegant uiterlijk. Draagt tevens optisch zorg voor het verbergen van onvolkomenheden en rimpels. Bevat Laminaria algen extract, Fucose gel, Salicylzuur, matterende micro-sponsjes en licht verspreidende (diffuus licht) siliconen.

 

30 ml fles

Belnatur Essential Line Combination Skin - Bio Balance. Regulerend concentraat, houdt de pH-waarde van de huid in balans, hydrateert de droge gebieden en reduceert de glans op het gelaat. Bevat Laminaria algenextract, B3 en B5 vitaminen, Betaine en Fucose gel.

 

 

BIO BALANCE
Ondersteuning voor in de salon

Regulerend concentraat, houdt de pH-waarde van de huid in balans, hydrateert de droge gebieden en reduceert de glans op het gelaat. Bevat Laminaria algenextract, B3 en B5 vitaminen, Betaine en Fucose gel.

 

20 x 3 ml ampullen