BELNATUR ALIPIC DRY SKIN LINE zorgt bij een droge, vetarme huid voor een evenwichtig aandeel in lipiden en maakt de huid weer soepel en zacht. De producten van deze lijn bevatten oliën die gelijk zijn aan huideigen vetten en samensmelten met de vocht/vetlaag, verbetert de vochthuishouding en natuurlijke huidbescherming.

ESSENTIAL LINE DRY ALIPIC SKIN - Droge, vetarme huid

Wanneer het lipide-aandeel in de huid laag is, begint de huid droger te worden en haar elasticiteit te verliezen. Bij dit huidtype is de hoeveelheid oliecomponenten in de vocht/vetlaag drastisch verminderd en verliest de huid zijn vochtvasthoudend vermogen. De huid voelt droog en ruw aan. DRY ALIPIC SKIN LINE zorgt voor een evenwichtig aandeel in lipiden en maakt de huid weer soepel en zacht. De producten van deze lijn bevatten oliën die gelijk zijn aan huideigen vetten en smelten samen met de vocht/vetlaag, verbetert de vochthuishouding en natuurlijke huidbescherming.

PRODUCTEN

Belnatur Essential Line Dry Alapic Skin - Plus. Verzorgende en regenererende crème die zorgt voor het behoud van elasticiteit en soepelheid van de huid, voorkomt het ontstaan van vroegtijdige rimpeltjes. Bevat plantaardige oliën van Argan, Macadamia, Jojoba en Shea-butter, plantaardige Ceramiden, Epaline® (zuurstof en kalmerende werkstoffen uit Mais-olie), Marine Collageen en Elastine.

 

PLUS

Verzorgende en regenererende crème, zorgt voor het behoud van de elasticiteit en soepelheid van de huid, voorkomt voortijdige rimpelvorming/veroudering. Bevat plantaardige oliën van Argan, Macadamia, Jojoba en Shea-butter, plantaardige Ceramiden, Epaline® (zuurstof en kalmerende werkstoffen uit Mais-olie), Marine Collageen en Elastine.

 

200 ml tube / 50 ml pot

 

Belnatur Essential Line Dry Alapic Skin - Bioturgin Plus. Verzorgende oogcontourcrème, speciaal geformuleerd voor het bestrijden van kraaienpootjes/mimische rimpeltjes. Het helpt de soepelheid van de huid te bewaren en beschermt tegen vroegtijdige rimpelvorming. Het bevat Argan- en Jojobaolie, Shea-butter, Vit. E, Marine Elastin, Rozemarijn, Hop, Paardenstaart, Kamille en Zoethout extract. Zonbescherming (SPF 4).

 

BIOTURGIN PLUS

Verzorgende oog- en lipcontourcrème, speciaal geformuleerd voor het bestrijden van kraaienpootjes/mimische rimpeltjes. Het helpt de soepelheid van de huid te bewaren en beschermt tegen voortijdige rimpelvorming. Bevat Argan- en Jojobaolie, Shea-butter, Vit. E, Marine Elastin, Rozemarijn, Hop, Paardenstaart, Kamille en Zoethout extract. Zonbescherming (SPF 4).

 

30 ml dispenser