Belnatur Dry Dehydrated Skin Line. Bevat Aloë Vera, Betaïne (natuurlijke vochtvasthouder om de vochthuishouding van de cellen in balans te houden), een speciaal extract van wild viooltje (activeert het natuurlijke vochtproces en stimuleert de synthese van Hyaluron en Aquaporinen waardoor een verbeterde hydratatie van de cellen ontstaat), een Hyaluronzuur van 3 verschillende afmetingen voor het maximale effect.

ESSENTIAL LINE DRY DEHYDRATED SKIN - Droge, vochtarme huid

Een optimaal vochtgehalte van de huid garandeert een gezonde huid. Een slecht gehydrateerde huid verliest zijn zelfbeschermende vermogen, de huid raakt geïrriteerd, rood en vlekkerig. De glans vermindert en rimpeltjes worden meer zichtbaar. Deze productlijn voor de droge, vochtarme huid bevat Aloë Vera, Betaïne (natuurlijke vochtvasthouder om de vochthuishouding van de cellen in balans te houden), een speciaal extract van wild viooltje (activeert het natuurlijke vochtproces en stimuleert de synthese van Hyaluron en Aquaporinen waardoor een verbeterde hydratatie van de cellen ontstaat), een Hyaluronzuur van 3 verschillende afmetingen voor het maximale effect:

1   hoog moleculair; vormt een film op het huidoppervlak, verzacht de huid en beschermt haar tegen verlies van vocht

2   medium moleculair; dringt diep in de epidermis, zorgt voor een langaanhoudende hydratering

3   klein moleculair; maakt een diepere penetratie in de dermis mogelijk, zorgt voor diepe hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de weerstand voor
     infecties van buitenaf.

PRODUCTEN

Belnatur Essential Line Dry Dehydrated Skin - Hydroaloe. Extreem hydraterende crème. Bevordert de natuurlijke vochthuishoudingsprocessen in de huid. Bevat Wild Viooltje, Hyaluronzuur, Betaine, Aloë Vera, zonbescherming (SPF 8). pot

 

 

HYDROALOE

Extreem hydraterende crème. Bevordert de natuurlijke vochthuishoudingsprocessen in de huid. Bevat Wild Viooltje, Hyaluronzuur, Betaine, Aloë Vera, zonbescherming (SPF 8).

 

50 ml pot

 

Belnatur Essential Line Dry Dehydrated Skin - Fitoaloe. Vochtverzorging voor de droge/vochtarme huid. Beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Bevat Wild Viooltje extract, Hyaluronzuur, Betaine, Jojoba, Avocado olie, Aloë Vera en zonbescherming (SPF 8).

 

 

FITOALOE

Hydraterende crème voor de droge, vochtarme huid. Beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Bevat Wild Viooltje extract, Hyaluronzuur, Betaine, Jojoba, Avocado olie, Aloë Vera en zonbescherming (SPF 8).

 

200 ml tube / 50 ml pot

 

Belnatur Essential Line Dry Dehydrated Skin - Procolagen. Intensief vochtverbeterend concentraat. Het bevat een zeer hoge concentratie van Hyaluron- zuur, Aloë Vera, Wild Viooltje extract, Betaine en organisch Silicium.

 

 

 

PROCOLAGEN
Ondersteuning voor in de salon

Intensief hydraterend concentraat. Bevat een zeer hoge concentratie van Hyaluronzuur, Aloë Vera, Wild Viooltje extract, Betaine en Organisch silicium.

 

20 x 3 ml ampullen