De ingrediënten van de Belnatur Essential Line Flaccid Skin werken aan het herstel van elasticiteit en stevigheid van de huid.

ESSENTIAL LINE FLACCID SKIN - Verslapte huid

Met het verstrijken van de tijd en door overmatige blootstelling aan zon en milieufactoren verliest de huid stevigheid en spankracht en daardoor haar jeugdig aanzien. De fundamentele eiwitten (collageen, elastine en reticuline) verslechteren, wat leidt tot huidverslapping. De ingrediënten van deze lijn werken aan het herstel van elasticiteit en stevigheid van de huid.

PRODUCTEN

Belnatur Essential Line Flaccid Skin - Firmalia. Verstevigende en liftende crème voor alle huidtypen. Bevat Raffermine®, organisch Silicium, Zoethout-extract, Vitamine E en zonbescherming (SPF 4).

 

FIRMALIA

Verstevigende en liftende crème voor alle huidtypen. Bevat Raffermine®, organisch Silicium, Zoethout-extract, Vitamine E en zonbescherming (SPF 4).

 

200 ml tube / 50 ml pot

 

Belnatur Essential Line Flaccid Skin - Tens. Liftende en verstevigende crème speciaal voor de onderkin, hals en decolleté. Het bevat Raffermine® (verstevigende actieve werkstof uit Soja, stimuleert de productie van nieuwe collagene- en elastine vezels, verbetert hun samenhang en beschermt ze tegen afbraak), 3D Tensor (polysaccharide uit Haver), Organisch Silicium, Toverhazelaar en Vit. E.

 

TENS

Liftende en verstevigende crème speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de onderkin, hals en decolleté. Het bevat Raffermine® (verstevigende actieve werkstof uit Soja, stimuleert de productie van nieuwe collagene- en elastine vezels, verbetert hun samenhang en beschermt ze tegen afbraak), 3D Tensor (polysacharide uit Haver), Organisch Silicium, Toverhazelaar en vitamine E.

 

50 ml pot

 

Belnatur Essential Line Flaccid Skin - Tensifirm. Verstevigend, vitaliserend, hydraterend en verzorgend concentraat voor de ouder en slapper wordende huid. Het bevordert de aanmaak van nieuwe elastine vezels. Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Lift en verzacht gezichtscontouren. Het bevat Tensine®, Raffermine®, 3B Tensor, Soja, Marine elastine en organisch Silicium.

 

TENSIFIRM
Ondersteuning voor in de salon

Verstevigend, vitaliserend, hydraterend en verzorgend concentraat voor de ouder en slapper wordende huid. Het bevordert de aanmaak van nieuwe elastine vezels. Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Lift en verzacht gezichtscontouren. Het bevat Tensine®, Raffermine®, 3B Tensor, Soja, Marine elastine en organisch Silicium.

 

20 x 3 ml ampullen