Belnatur Essential Line Oily Skin. Een vette huid zorgt voor een vermoeid uiterlijk, de epidermis is dikker en kan er gelig uitzien met puistjes, vergrote poriën, zwarte mee-eters en acne. Belnatur Oily Skin Line brengt het lipidenaandeel in evenwicht en geeft de huid een fris en gezond aanzien.

ESSENTIAL LINE OILY SKIN - Vette huid

Als er een overproductie van de talgklierwerking ontstaat dan wordt de huid vet en glanzend. Een vette huid zorgt voor een vermoeid uiterlijk, de epidermis is dikker en kan er gelig uitzien met puistjes, vergrote poriën, zwarte mee-eters en acne. OILY SKIN LINE brengt het lipidenaandeel in evenwicht en geeft de huid een fris en gezond aanzien.

PRODUCTEN

Belnatur Essential Line Oily Skin - Hydromat. Hydraterende crème die overmatige talgproductie reguleert en zorgt voor een matte verschijning. Het bevat extracten van Klitwortel en Toverhazelaar, Aloe-Vera, Zink, Biotine (ook wel vit. H of B8 genoemd), en matterende micro-sponsjes.

 

HYDROMAT
Vochtinbrengende, matterende crème

Hydraterende crème die overmatige talgproductie reguleert, reduceert glans en geeft de huid een matte teint. Bevat extracten van Klitwortel en Toverhazelaar, Aloe-Vera, Zink, Biotine (ook wel vit. H of B8 genoemd), en matterende micro-sponsjes.

 

200 ml tube / 50 ml pot

 

belnatur essential line oily skin - matcare pot

 

MATCARE
Revitaliserende, matterende crème

Revitaliserende en regenererende crème die de talgproductie reguleert en glans tegengaat. Bevat extract van Klitwortel, Ginseng, Toverhazelaar en Zeewierextracten, Zink, Biotine (ook wel vit. H of B8 genoemd), Marine Collageen en matterende microsponsjes.

 

50 ml pot

 

Belnatur Essential Line Oily Skin - Fitomask. Een zacht reinigend masker voor alle huidtypen, speciaal aanbevolen voor de vette huid. Diep reinigend, vermindert geleidelijk mee-eters, verstopte poriën en verzacht de huid. Het bevat gemicroniseerde zee-algen, Toverhazelaar, Goudsbloem, Arnica, gistextracten, Salie, Cyprus en essentiële oliën van Lemongras.

 

FITOMASK
Ondersteuning voor in de salon

Een zacht reinigend masker voor alle huidtypen, speciaal aanbevolen voor de vette huid. Diep reinigend, vermindert geleidelijk mee-eters, verstopte poriën en verzacht de huid. Bevat gemicroniseerde Laminaria Algae (zee-algen), Toverhazelaar, Goudsbloem, Arnica, gistextracten, Salie, Cyprus en essentiële oliën van Lemongras en Fucus vesiculosus (blaaswier) extract met antiseptische eigenschappen.

 

200 ml tube