Belnatur Essential Line Sensitive Skin. Combineert de gunstige effecten van 3 extracten. Haver, met zijn kalmerende en anti-histamine eigenschappen, Zeewier, helpt de verdraagzaamheid van de huid te verhogen en Frankincense, essentiële olie uit de hars van de Boswellia boom die de ontstekingsreactie remt.

ESSENTIAL LINE SENSITIVE SKIN - Gevoelige huid

Een huid die van nature kwetsbaar is voor invloeden van buitenaf en hier overmatig op reageert (roodheden, jeuk, branderigheid en uitslag). Deze reactie is niet noodzakelijk te wijten aan een allergische oorsprong. Normaliter kan dit toegeschreven worden aan de prikkelbaarheid van de zenuwuiteinden die zich bevinden in de oppervlakkige epidermis. Deze productlijn combineert de gunstige effecten van 3 extracten; Haver (met zijn kalmerende en anti-histamine eigenschappen), Zeewier (helpt de verdraagzaamheid van de huid te verhogen) en Frankincense (essentiële olie uit de hars van de Boswellia boom) die de ontstekingsreactie remt. Alle producten van deze lijn bevatten Haver, Sea Mayweed, (familie van de Aster, lijkt op een madelief), en Frankincense extract. Daarnaast bevatten zij ingrediënten die onderstaand per product zijn benoemd.

PRODUCTEN

Belnatur Essential Line Sensitive Skin - Hydromar Basic. Hydraterende ‘comfort’ crème, die een hoge huidbescherming en hydratering garandeert. Aanbevolen voor alle gevoelige huidtypen. Het bevat Hyaluronzuur, Vit. E en B5, Betaine, zonbescherming (SPF 8).

 

HYDROMAR BASIC

Beschermende en hydraterende crème die een hoge huidbescherming en hydratering garandeert. Aanbevolen voor alle gevoelige huidtypen. Bevat Hyaluronzuur, Vit. E en B5, Betaine, zonbescherming (SPF 8).

 

200 ml tube / 50 ml pot

Belnatur Essential Line Sensitive Skin - Hydromar Activ. Voedende en vochtherstellende verzorgingscrème voor de droge en gevoelige huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont. Het bevat Betaine, Ceramides, Vit. E en B5 (Pantotheenzuur geeft energie uit vetzuren), Avocado en Rozenbottelzaadolie, Squalane, Shea butter en zonbescherming (SPF 8).

 

HYDROMAR ACTIV

Voedende en vochtherstellende verzorgingscrème voor de droge en gevoelige huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertoont. Bevat Betaine, Ceramides, Vitaminen E en B5 (Pantotheenzuur geeft energie uit vetzuren), Avocado en Rozenbottelzaadolie, Squalane, Shea butter en zonbescherming (SPF 8).

 

50 ml pot

Belnatur Essential Line Sensitive Skin - Hydromar Contour. Oogcontourcrème met extracten van Haver, Sea Mayweed en Frankinsence werken preventief tegen irritatie en hebben een reparerende, hydraterende anti-rimpelwerking. Het bevat tevens Actiflow® een speciaal gistextract dat de verkleuringen en zwellingen vermindert rond de ogen.

 

HYDROMAR CONTOUR

Oogcontourcrème met extracten van Haver, Sea Mayweed en Frankinsence werken preventief tegen irritatie en hebben een reparerende, hydraterende anti-rimpelwerking. Het bevat tevens Actiflow® een speciaal gistextract dat de kringen en vochtophopingen onder de ogen vermindert. Bevat ultra-fijne deeltjes die optisch zorgen voor een gladdere huid, waardoor de diepte van rimpels minder zichtbaar is.

 

30 ml dispenser

Belnatur Essential Line Sensitive Skin - Sedamask. Comfortabel, verfrissend en verzachtend masker, kalmeert roodheden en een geïrriteerde prikkelende huid. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de zeer gevoelige huid. Bevat zoethout extract en witte en groene klei.

 

SEDAMASK

Verfrissend en verzachtend masker, kalmeert roodheden en een geïrriteerde prikkelende huid. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de zeer gevoelige huid. Bevat zoethout extract en witte en groene klei.

200 ml tube / 75 ml tube

Belnatur Essential Line Sensitive Skin - Bio Sensil. Concentraat voor de gevoelige geïrriteerde huid (bijvoorbeeld na het harsen, verwijderen van mee-eters).

 

 

BIO SENSIL
Ondersteuning voor in de salon

Concentraat voor de gevoelige geïrriteerde huid (bijvoorbeeld na het harsen, verwijderen van mee-eters).

 

20 x 3 ml ampullen