Belnatur Special Line GLYCOFRUIT. Celvernieuwing. GLYCOFRUIT heeft twee verschillende alternatieven om de dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren.

SPECIAL LINE GLYCOFRUIT

Celvernieuwing

Bij het ouder worden en door blootstelling aan zon, stapelen de dode huidcellen zich meer op. De celvernieuwing vertraagt. Het huidoppervlak wordt onregelmatiger en rimpeltjes worden meer zichtbaar.
De SPECIAL LINE GLYCOFRUIT heeft twee verschillende alternatieven om de dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren.

  1. Door middel van ingrediënten die de celcementlaag tussen de dode huidcellen losweken waardoor de dode huidcellen loslaten, zoals Alpha-hydroxyacids (AHA) en Beta-hydroxyacids (BHA), Glycolzuur, Melkzuur, Citroenzuur, Appelzuur, Tartaric, Wijnsteenzuur, Amandelzuur en Salicylzuur. Exfolactive®, een Nopal Cactus flower extract dat de huidenzymen die van invloed zijn op de natuurlijke afschilfering een boost geeft.
  2. Met fruitenzymen zoals Papaya, die de dode huidcellen oplossen.
PRODUCTEN GLYCOFRUIT

Belnatur GLYCOFRUIT Renova. Een vochtverstrekkende celvernieuwingscrème, geschikt voor de gecombineerde huid die neigt naar droog. Het bevat een mix van 5 botanische extracten (Bilberry, Orange, Lemon, Sugar Cane and Sugar maple) rijk aan natuurlijke AHA (Glycolic, Lactic, Citric, Malic en Taratic), Exfolactive®, Structurine®, white Lupine extract (bevordert de synthese van epidermale lipiden en eiwitten, waardoor de samenhang van nieuwe cellen verbetert), Carbo hydrates, Shea Butter, Vitamine E en zonprotectie (15).

 

GLYCOFRUIT RENOVA

Een vochtverstrekkende celvernieuwingscrème, geschikt voor de droge huid en de gecombineerde huid die neigt naar droog. Het bevat een mix van 5 botanische extracten (Bilberry, Orange, Lemon, Sugar Cane and Sugar maple) rijk aan natuurlijke AHA (Glycolic, Lactic, Citric, Malic en Taratic), Exfolactive®, Structurine®, white Lupine extract (bevordert de synthese van epidermale lipiden en eiwitten, waardoor de samenhang van nieuwe cellen verbetert), Carbo hydrates, Shea Butter, Vitamine E en zonprotectie (15).

150 ml tube / 50 ml pot

Belnatur GLYCOFRUIT Seractif. Een celvernieuwend serum geschikt voor alle huidtypen. Hydrateert de droge huid en reduceert de vette glans van een vette huid. Bevat een samenstelling van 5 botanische extracten die een hoog gehalte aan AHA’s bevatten (Amandelzuur (AHA), Salicylzuur (BHA)), Mucopolysachariden en Carbohydrates.

 

GLYCOFRUIT SERACTIF

Een celvernieuwend serum geschikt voor alle huidtypen. Hydrateert de droge huid en reduceert de vette glans van een vette huid. Bevat een samenstelling van 5 botanische extracten die een hoog gehalte aan AHA’s bevatten (Amandelzuur (AHA), Salicylzuur (BHA)), Mucopolysachariden en Carbohydrates.

125 ml flacon / 30 ml pompflacon

Belnatur GLYCOFRUIT Papaya Powder & Enzyme Lotion. Alleen voor salongebruik, enzymatische peeling om de dode huidcellen op te lossen. Het kan worden gebruikt voor alle huidtypen zelfs op de meest gevoelige of die overgevoelig is voor AHA. Verzacht het huidoppervlak, maakt de rimpels gladder, verheldert vlekjes en vergemakkelijkt het verwijderen van mee-eters. Om het product klaar te maken is het noodzakelijk om de PAPAYA poeder te vermengen met de ENZYME Lotion. Het bevat een geconcentreerd extract van Papayasap met een hoog gehalte aan Papain, Exfolactive® en Aloë Vera.

 

GLYCOFRUIT PAPAYA POWDER & ENZYME LOTION

Alleen voor salongebruik. Enzymatische peeling om de dode huidcellen op te lossen. Het kan worden gebruikt voor alle huidtypen, zelfs op de meest gevoelige of die overgevoelig is voor AHA. Verzacht het huidoppervlak, maakt de rimpels gladder, verheldert vlekjes en vergemakkelijkt het verwijderen van mee-eters. Om het product klaar te maken is het noodzakelijk om de PAPAYA poeder te vermengen met de ENZYME Lotion. Het bevat een geconcentreerd extract van Papayasap met een hoog gehalte aan Papain, Exfolactive® en Aloë Vera.

150 gr pot / 250 ml flacon

 

Belnatur GLYCOFRUIT Soft 2. Alleen voor salongebruik exfoliant oplossing met Amandelzuur (AHA onttrokken uit Amandelen met exfoliërende en oplichtende eigenschappen voor de zeer gevoelige huid). Het wordt zeer goed verdragen door de gevoelige huid, zelfs door een huid met rosacea. Zeer geschikt voor een huid die gevoelig is voor acne door het antiseptische effect, tevens voor een onzuivere huid en de donkere huid.

 

GLYCOFRUIT SOFT 2

Alleen voor salongebruik. Exfoliant oplossing met Amandelzuur (AHA onttrokken uit Amandelen met exfoliërende en verhelderende eigenschappen). Het wordt goed verdragen door de gevoelige huid, zelfs door de rosacea gevoelige huid. Het wordt aanbevolen voor een acne gevoelige huid vanwege de antiseptische werking en is ook zeer geschikt voor de donkere huid.

20 x 3 ml ampullen

Belnatur GLYCOFRUIT Medium 3 en Forte 5. Alleen voor salongebruik exfoliërende oplossingen met verschillende concentraties van AHA (Glycol-, Melk-, Citrus-, Appel-, en Amandelzuur). Ze verminderen de verdikte opperhuid, verwijderen dode huidcellen en gepigmenteerde huidcellen, hydrateren de huid en stimuleren de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen.

 

GLYCOFRUIT MEDIUM 3 EN FORTE 5

Alleen voor salongebruik. Exfoliërende oplossingen met verschillende concentraties van AHA (Glycol-, Melk-, Citrus-, Appel-, en Amandelzuur). Ze verminderen de verdikte opperhuid, verwijderen dode huidcellen en gepigmenteerde huidcellen, hydrateren de huid en stimuleren de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen.

Medium 3: voor alle huidtypen (met uitzondering van de dunne en gevoelige huid of de huid die overgevoelig is voor AHA) en in het bijzonder in de eerste behandelingen bij een kuur. 20 x 3 ml ampullen.

Forte 5: voor de dikke en sterk verhoornde huid en/of door zon overmatig gepigmenteerde huid. 20 x 3 ml ampullen.