Belnatur Special Line Gravity. De lijn met een nieuwe strategie voor het behoud van een stevige, vitale en stralende huid!

SPECIAL LINE GRAVITY

De lijn met een nieuwe strategie voor het behoud van een stevige, vitale en stralende huid!

Na ongeveer het 25e levensjaar, begint de huid minder collageen en elastine te produceren en verliest ze geleidelijk haar bescherming tegen vrije radicalen. Daardoor verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit en wordt kwetsbaarder voor de effecten van de zwaartekracht. Hierdoor krijgt het gelaat een verdrietig en vermoeid uiterlijk. De Belnatur Gravity lijn tart de wetten van de zwaartekracht (gravity) en gaat verslapping van de huid en rimpels tegen. Intern met actieve werkstoffen die cellen stimuleren collageen en elastine te produceren (anti-ageing). Extern met bestanddelen die een liftende matrix over de huid vormen en een direct aanspannend effect hebben (liftend).

PRODUCTEN

Belnatur Gravity - Vitalift. Liftende, verstevigende crème voor alle huidtypen. Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, zorgt voor strakkere gelaatscontouren en heeft een direct gladmakend effect op het huidoppervlak. Bevat onder andere Zirhafirm™ (een Russisch levenselixer), Vitasource™, COBIOLIFT®, Tens’up™, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic Acid en SUNCAT® MTA, een nieuwe generatie zonbescherming met een combinatie van UVA en UVB gemicroniseerde filters. Vormt een dun laagje waterbestendig en beschermend schild op de huid (SPF 30).

GRAVITY VITALIFT

Liftende, verstevigende crème voor alle huidtypen. Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, zorgt voor strakkere gelaatscontouren en heeft een direct gladmakend effect op het huidoppervlak. Bevat onder andere Zirhafirm™ (een Russisch levenselixer), Vitasource™, COBIOLIFT®, Tens’up™, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic Acid en SUNCAT® MTA, een nieuwe generatie zonbescherming met een combinatie van UVA en UVB gemicroniseerde filters. Vormt een dun laagje waterbestendig en beschermend schild op de huid (SPF 30).

150 ml tube / 50 ml pot

 

Belnatur Gravity - Perfectlift. Liftend, verstevigend, verhelderend serum voor alle huidtypen. Het serum vormt een liftende matrix over de huid en heeft een direct aanspannend effect, verheldert de teint, bestaande donkere vlekjes en gaat deze tegen. Kan gebruikt worden als een verstevigende aanvulling op de dagelijkse behandelcrème Gravity Vitalift. Laat, voor het aanbrengen van Vitalift, het serum eerst drogen. Bevat onder andere Zirhafirm™, Vitasource™, COBIOLIFT®, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic Acid en Vitamine C (Ascorbyl Glucoside).

GRAVITY PERFECTLIFT

Liftend, verstevigend, verhelderend serum voor alle huidtypen. Het serum vormt een liftende matrix over de huid en heeft een direct aanspannend effect, verheldert de teint, bestaande donkere vlekjes en gaat deze tegen. Kan gebruikt worden als een verstevigende aanvulling op de dagelijkse behandelcrème Gravity Vitalift. Laat, voor het aanbrengen van Vitalift, het serum eerst drogen. Bevat onder andere Zirhafirm™, Vitasource™, COBIOLIFT®, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic Acid en Vitamine C (Ascorbyl Glucoside).

30 ml fles met druppelaar

Belnatur Gravity - In-tense oil. Voedende, regenererende, verstevigende niet vette olie met een hoge vrije radicalen bescherming.voor alle huidtypen. Maakt rimpels direct vanaf de eerste toepassing minder zichtbaar. Smelt op de huid zonder vettige glans achter te laten. Kan gebruikt worden als voedende en verstevigende nachtbehandeling of als een voedende en verstevigende aanvulling op de dagelijkse behandelcrème Gravity Vitalift. Bevat onder andere GATULINE® IN-TENSE, Rice Bran (rijstzemelen) oil, Rosehip (rozenbottel) oil, Co-enzyme Q10 en vitamine E.

GRAVITY IN-TENSE OIL

Voedende, regenererende, verstevigende niet vette olie met een hoge vrije radicalen bescherming voor alle huidtypen. Maakt rimpels direct vanaf de eerste toepassing minder zichtbaar. Smelt op de huid zonder vettige glans achter te laten. Kan gebruikt worden als voedende en verstevigende nachtbehandeling of als een voedende en verstevigende aanvulling op de dagelijkse behandelcrème Gravity Vitalift. Bevat onder andere GATULINE® IN-TENSE, Rice Bran (rijstzemelen) oil, Rosehip (rozenbottel) oil, Co-enzyme Q10 en vitamine E.

30 ml fles met druppelaar

 

 

Belnatur Gravity - Blacklift Mask. Masker met Black Truffle, een luxe werkzame stof die bekend staat als 'naural botox'. Maakt de huid beter resistent tegen verslapping. Geeft een opmerkelijk en onmiddelijk lifend effect op de huid. Is een krachtige ontstekingsremmer en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Voor alle huidtypen. Bevat onder andere Zirhafirm™, Vitasource™, COBIOLIFT®, Tens’up, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic Acid en Black Truffle.

GRAVITY BLACKLIFT MASK

Masker met Black Truffle, een luxe werkzame stof die bekend staat als 'natural botox'. Maakt de huid beter resistent tegen verslapping. Geeft een opmerkelijk en onmiddellijk liftend effect op de huid. Is een krachtige ontstekingsremmer en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Voor alle huidtypen. Bevat onder andere Zirhafirm™, Vitasource™, COBIOLIFT®, Tens’up, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic Acid en Black Truffle.

200 ml tube

Belnatur Gravity - Bio Gravity. Een concentraat met een directe rimpel 'minimizer' gemaakt van rode micro-algen extract en natuurlijke polymeren (cellulose en pullulan). Geeft tevens een waarneembaar liftend effect, onmiddelijk en langdurig. Vanwege de filmvormende eigenschappen het concentraat niet langdurig inmasseren. Bevat onder andere Zirhafirm™, Vitasource™, COBIOLIFT®, Tens’up™, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic acid, Liftonin®-xpress en Black Truffle.

GRAVITY BIO GRAVITY
Ondersteuning voor in de salon

Een concentraat met een directe rimpel 'minimizer' gemaakt van rode micro-algen extract en natuurlijke polymeren (cellulose en pullulan). Geeft tevens een waarneembaar liftend effect, onmiddellijk en langdurig. Vanwege de filmvormende eigenschappen het concentraat niet langdurig inmasseren. Bevat onder andere Zirhafirm™, Vitasource™, COBIOLIFT®, Tens’up™, Organic Silicon derivaat, Hyaluronic acid, Liftonin®-xpress en Black Truffle.

20 x 3 ml ampullen