Belnatur Special Line NATURAL WHITE heeft effectieve oplossingen om hyperpigmentatie tegen te gaan voor, tijdens en na het ontstaan van deze verkleuringen. Alle producten van deze lijn bevatten Belides®, een extract van Bellis Perrines (madeliefje). Dit extract bevat grote hoeveelheden polyfenolen en polysachariden. Deze helpen op alle fronten de melanineproductie tegen te gaan.

SPECIAL LINE NATURAL WHITE

Verhelderende lijn met een brede werking

Door dagelijkse blootstelling aan UV licht (grootste oorzaak) en door veroudering, verschijnen steeds meer donkere vlekjes op de huid. Een heldere, egale huid oogt jeugdiger. Daarom neemt de vraag naar producten die de huid helder maken en beschermen toe. De NATURAL WHITE lijn heeft effectieve oplossingen om hyperpigmentatie tegen te gaan, vóór, tijdens en ná het ontstaan van deze verkleuringen. Alle producten van deze lijn bevatten Belides®, een extract van Bellis Perrines (madeliefje). Dit extract helpt op alle fronten de melanineproductie tegen te gaan.

PROUCTEN NATURAL WHITE

Belnatur NATURAL WHITE Cleanser & Toner. Een gel die de huid zowel reinigt als tonifieert. Bevat, naast Belides ®, verhelderende, verzachtende en verfrissende plantenextracten als Lemon-extract, actief reinigende derivaten van Jojoba olie, Rice Starch (rijstzetmeel) en Betaine.Tevens geschikt voor het verwijderen van oog en lip make-up. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

 

NATURAL WHITE CLEANSER & TONER

Een gel die de huid zowel reinigt als tonifieert. Bevat, naast Belides ®, verhelderende, verzachtende en verfrissende plantenextracten als Lemon-extract, actief reinigende derivaten van Jojoba olie, Rice Starch (rijstzetmeel) en Betaine.Tevens geschikt voor het verwijderen van oog en lip make-up. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

200 ml tube

Belnatur NATURAL WHITE Cream. Crème voor dagelijks gebruik. Verheldert de huid, voorkomt verkleuring en het ontstaan van donkere vlekjes. ANTI-AGEING effect door het aandeel aan VITAMINEN C. Geschikt voor alle huidtypen. Kan gebruikt worden op een door zon gebruinde huid. Bevat, naast Belides ®, Octadecenedioic Acid, Diacetyl Boldine, Ascorbyl Glucoside (gestabiliseerde Vitamine C) UVA- en UVB protectie (SPF 20) en extra UVA- en UVB protectie dankzij Tinosorb M en een speciaal soort Titanium Dioxide, zonnefilters met chemische en minerale eigenschappen die zowel UVA- als UVB straling absorbeert/reflecteert en verspreidt.

 

NATURAL WHITE CREAM

Crème voor dagelijks gebruik. Verheldert de huid, voorkomt verkleuring en het ontstaan van donkere vlekjes. ANTI-AGEING effect door het aandeel aan VITAMINEN C. Geschikt voor alle huidtypen. Kan gebruikt worden op een door zon gebruinde huid. Bevat, naast Belides ®, Octadecenedioic Acid, Diacetyl Boldine, Ascorbyl Glucoside (gestabiliseerde Vitamine C) UVA- en UVB protectie (SPF 20) en extra UVA- en UVB protectie dankzij Tinosorb M en een speciaal soort Titanium Dioxide, zonnefilters met chemische en minerale eigenschappen die zowel UVA- als UVB straling absorbeert/reflecteert en verspreidt.

50 ml pompfles

Belnatur NATURAL WHITE Mask. Verhelderend, regenererend en hydraterend gelmasker. Verbetert de kleur en de conditie van de huid, helpt pigmentvlekjes te verhelderen/voorkomen, elimineert de gelige huidskleur gekoppeld aan veroudering, vermindert roodheden. Bevat Belides ®, Niaciamide (Vitamine B3), Panthenol (provitamine B5), Ascorbyl Glucoside (gestabiliseerde Vitamine C), Vitamine E, Allantoin, Menthol, derivaat met Lactid acid (melkzuur).

 

NATURAL WHITE MASK

Verhelderend, regenererend en hydraterend gelmasker. Verbetert de kleur en de conditie van de huid, helpt pigmentvlekjes te verhelderen/voorkomen, elimineert de gelige huidskleur gekoppeld aan veroudering, vermindert  roodheden. Bevat Belides ®, Niaciamide (Vitamine B3), Panthenol (provitamine B5), Ascorbyl Glucoside (gestabiliseerde Vitamine C), Vitamine E, Allantoin, Menthol, derivaat met Lactid acid (melkzuur).

200 ml tube

Belnatur NATURAL WHITE Special Skin Blemishes. Een product specifiek ontwikkeld voor het verhelderen van donkere vlekjes die door blootstelling aan de zon, huidveroudering en hormonale factoren zijn ontstaan. Bevat Belides ®, Octadecenedioic Acid, Diacetyl Boldine, Salicylzuur, Mandelic acid (amandelzuur, kan zelfs melasma verbeteren) en zonbescherming factor 30 (UVA en UVB verbeterde protectie).

 

NATURAL WHITE SPECIAL SKIN BLEMISHES

Een product specifiek ontwikkeld voor het verhelderen van donkere vlekjes die door blootstelling aan de zon, huidveroudering en hormonale factoren zijn ontstaan. Bevat Belides ®, Octadecenedioic Acid, Diacetyl Boldine, Salicylzuur, Mandelic acid (amandelzuur, kan zelfs melasma verbeteren) en zonbescherming factor 30 (UVA en UVB verbeterde protectie).

15 ml pompflacon

Belnatur NATURAL WHITE Intense. Salonproduct met een hoge concentratie Ascorbyl Glucocide (Vitamine C) ideaal voor de huid die last heeft van hyperpigmentatie en pigmentvlekjes, maar ook voor couperose of de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Bevat ook Belides®, Octadecendioc acid, Diacetyl Boldine en Vitamine B3 (Niaciamide).

 

NATURAL WHITE INTENSE

Salonproduct met een hoge concentratie Ascorbyl Glucocide (Vitamine C) ideaal voor de huid die last heeft van hyperpigmentatie en pigmentvlekjes, maar ook voor couperose of de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Bevat ook Belides®, Octadecendioc acid, Diacetyl Boldine en Vitamine B3 (Niaciamide).

20 x 3 ml ampullen