Belnatur Special Line OXYGEN. Verzorgingslijn voor de futloze, vermoeide, slecht doorbloede en/of vochtarme huid. OXYGEN LINE verhoogt de opname van zuurstof van de huidcellen en verbetert het transport en verspreiding.

SPECIAL LINE OXYGEN

Verzorgingslijn voor de futloze, vermoeide, slecht doorbloede en/of vochtarme huid

Huidcellen hebben zuurstof nodig om hun vitale functies te kunnen uitvoeren. Hun natuurlijk vermogen om zuurstof te genereren wordt aangetast door stress, vervuiling en andere milieu invloeden. Het systeem voor transport en verspreiding van zuurstof moet perfect werken om een constante voorraad te garanderen. Gebrek aan zuurstof vertraagt de celvernieuwing, de huid wordt vaal en tekenen van veroudering worden zichtbaar. BELNATUR OXYGEN LINE verhoogt de opname van zuurstof van de huidcellen en verbetert het transport en verspreiding.

PRODUCTEN OXYGEN

Belnatur OXYGEN Oxy-hydrogen. Hydraterende, zuurstofverrijkende crème voor alle huidtypen, speciaal voor de slecht doorbloede en vochtarme huid. Bevat Oxygeskin®, Phylderm® vegetal, Hyaluron, Pentavitin®(carbohydrates), Biopeptide CL® (matrikine - collageen lipopeptiden), Vitamine E en lichtweerkaatsende deeltjes die voor een heldere en optisch gladdere huid zorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn, zonbescherming (SPF 10)..

 

OXYGEN OXY HYDROGEN

Hydraterende, zuurstofverrijkende crème voor alle huidtypen, speciaal voor de slecht doorbloede en vochtarme huid. Bevat Oxygeskin®, Phylderm® vegetal, Hyaluron, Pentavitin®(carbohydrates), Biopeptide CL® (matrikine - collageen lipopeptiden), Vitamine E en lichtweerkaatsende deeltjes die voor een heldere en optisch gladdere huid zorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn, zonbescherming (SPF 10).

 

150 ml tube / 50 ml pot

Belnatur OXYGEN OXY-redens. Verstevigende, regenererende crème voor de futloze en vroegtijdig verouderde huid. Bevat Oxygeskin®, Phylderm®vegetal, Hyaluron, Pentavitin®, Biopeptide CL® (matrikine - Collageen Lipopeptiden), Allantoin, Shea Butter, Vitamine E en lichtweerkaatsende deeltjes die voor een heldere en optisch gladdere huid zorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn, zonbescherming (SPF 10).

 

OXYGEN OXY REDENS

Verstevigende, regenererende crème voor de futloze en vroegtijdig verouderde huid. Bevat Oxygeskin®, Phylderm®vegetal, Hyaluron, Pentavitin®, Biopeptide CL® (matrikine - Collageen Lipopeptiden), Allantoin, Shea Butter, Vitamine E en lichtweerkaatsende deeltjes die voor een heldere en optisch gladdere huid zorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn, zonbescherming (SPF 10).

 

150 ml tube / 50 ml pot

Belnatur OXYGEN Contour. Oog- en lipcontourcrème/gel die donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen en rimpeltjes rond ogen en lippen vermindert en tegengaat. Bevat Oxygeskin®, Phylderm® vegetal, Hyaluron, Pentavitin®, Niacinamide, Haloxyl®, Fucosegel, Panthenol, Rozenwater en lichtweerkaatsende deeltjes die voor een heldere en optisch gladdere huid zorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn. Parfumvrij. Als het product in de koelkast wordt bewaard, zal de koude toepassing de drainerende werking extra stimuleren en nog efficiënter donkere kringen en vochtophopingen verminderen.

 

OXYGEN CONTOUR

Oog- en lipcontourcrème/gel die donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen en rimpeltjes rond ogen en lippen vermindert en tegengaat. Bevat Oxygeskin®, Phylderm® vegetal, Hyaluron, Pentavitin®, Niacinamide, Haloxyl®, Fucosegel, Panthenol, Rozenwater en lichtweerkaatsende deeltjes die voor een heldere en optisch gladdere huid zorgen, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn. Parfumvrij.
Als het product in de koelkast wordt bewaard, zal de koude toepassing de drainerende werking extra stimuleren en nog efficiënter donkere kringen en vochtophopingen verminderen.

 

10 ml roll-on

Belnatur OXYGEN Total Repair. Regenererend, zuurstofverrijkend en hydraterend serum voor alle huidtypen. Zeer aanbevolen bij een extreem droge huid, het herstellen van de schade veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon. Het is ook aan te bevelen bij een ander type oppervlakkige verbranding of huidirritatie. Bevat Oxygeskin®, Phylderm® vegetal, Hyaluron, Pentavitin®, Biopeptide CL® en Fucose gel.

 

OXYGEN TOTAL REPAIR

Regenererend, zuurstofverrijkend en hydraterend serum voor alle huidtypen. Zeer aanbevolen bij een extreem droge huid, het herstellen van de schade veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon. Het is ook aan te bevelen bij een ander type oppervlakkige verbranding of huidirritatie. Bevat Oxygeskin®, Phylderm® vegetal, Hyaluron, Pentavitin®, Biopeptide CL® en Fucose gel.

 

30 ml pompflacon

Belnatur OXYGEN Bio Oxygen. Intensief zuurstofverrijkend, regenererend, hydraterend en verhelderend concentraat. Zeer geschikt voor een behandeling om de teint te verhelderen. Bevat Oxygeskin®, Phylderm®-vegetal, Pentavitin®, Biopeptide CL® en rozenwater. Parfumvrij.

 

OXYGEN BIO OXYGEN
Ondersteuning voor in de salon

Intensief zuurstofverrijkend, regenererend, hydraterend en verhelderend concentraat. Zeer geschikt voor een behandeling om de teint te verhelderen. Bevat Oxygeskin®, Phylderm®-vegetal, Pentavitin®, Biopeptide CL® en rozenwater. Parfumvrij.

20 x 3 ml ampullen