Belnatur Special Line PRIVILÈGE. PRIVILÈGE bestrijdt tekenen van veroudering dankzij de rijke beauty mix die de meest uitgelezen actieve ingrediënten bevat.

SPECIAL LINE PRIVILÈGE

Luxe verzorgingslijn

Naarmate de jaren verstrijken komen er steeds meer zichtbare tekenen van veroudering. Rimpels, expressielijntjes, gebrek aan vitaliteit en pigmentvlekjes zijn allemaal typisch voor de rijpere huid. BENATUR SPECIAL LINE PRIVILÈGE bestrijdt deze tekenen van veroudering dankzij de rijke beauty mix die de meest uitgelezen actieve ingrediënten bevat, zoals:

1 MOTHER OF PEARL - draagt bij aan een jeugdig uiterlijk
2 WHITE ORCHID - zorgt voor een levendige teint
3 CHAMPAGNE - geeft sublieme bescherming
4 RUBY - hernieuwt de huid

PRODUCTEN PRIVILÈGE

 

PRIVILÈGE VISAGE SPF 12

Anti-rimpel, regenererende en hydraterende crème, die de huid haar jeugdige en frisse uitstraling terug geeft. Zichtbare rimpelvermindering van 65%(*).

(*) Werkzaamheidtest door artsen van Derma Consult GmbH (Duitsland) onderschreven.
20 vrouwen (38-61 jaar) gedurende 4 weken.

50 ml pot

 

 

PRIVILÈGE CONTOUR

Reparerende en hydraterende crème met een delicate textuur voor oog- en lipcontouren. Het zorgt voor een jeugdige uitstraling.

30 ml pot

Belnatur PRIVILEGE Visage spf 12 en Contour. Anti-rimpel, regenererende en hydraterende crème, die de huid haar jeugdige en frisse uitstraling terug geeft. Zichtbare rimpelvermindering van 65%(*). (*) Werkzaamheidtest door artsen van Derma Consult GmbH (Duitsland) onderschreven.

Belnatur PRIVILÈGE Professional Pack. Een verpakking met een luxueuze kuur van 6 voor de meest zichtbare tekenen van huidveroudering. 

 

PRIVILÈGE PROFESSIONAL PACK

Een verpakking met een luxueuze kuur van 6 voor de meest zichtbare tekenen van huidveroudering. Het bevat:

Nettoyant Intensif: reinigings BI-gel met White Orchid.

Exfoliant Pearl Visage: exfoliërende gel met natuurlijke micro-deeltjes van MOTHER OF PEARL en Glycolic acid.

Concentré Intensif: activerende oplossing om aan te brengen op het MASQUE EXCLUSIEF. Het bevat een hoog gehalte aan Vitamine C,
White-Orchid en Champagne extract.

Emulsion Visage: anti-rimpel, reparerende en hydraterende lichte emulsie, geeft de huid haar jeugdigheid en frisheid terug.

Masque Exclusief: masker gemaakt van hoog geconcentreerde natuurlijke collagene fibers. Gemakkelijk aan te brengen op de huid.

 

Kuurverpakking: 6 x Nettoyant Intensif 4 ml / 6 x Exfoliant Pearl Visage 4 ml / 6 x Concentré Intensif 10 ml / 6 x Emulsion Visage 4 ml /
6 x Masque Exclusief