Belnatur Special Line Pur-Skin - voor de vette en/of acne huid, reguleert de talgklierproductie, brengt de huid weer in balans en gaat de bacteriegroei tegen zonder het natuurlijk evenwicht van de huid te verstoren.

SPECIAL LINE PUR-SKIN

Vette en/of acne huid

Acne begint met een verhoogde talgklierafscheiding, waardoor er een toename optreedt van bacteriën die de talg omzetten in vetzuren. Omdat tevens de verhoorning toeneemt, verstopt de afvoergang van de talgklier en ontstaan er comedonen, gesloten comedonen en puistjes. Door de opgehoopte talg en de irriterende vetzuren zet de follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk waardoor de inhoud in de aangrenzende huid terecht komt en meerdere ontstekingen veroorzaakt. BELNATUR SPECIAL LINE PUR-SKIN reguleert de talgklierproductie, brengt de huid weer in balans en gaat de bacteriegroei tegen zonder het natuurlijk evenwicht van de huid te verstoren.

PRODUCTEN PUR-SKIN

Belnatur PUR-SKIN cream. Olievrije hydraterende en zuiverende crème, helpt de huidfuncties te normaliseren, het natuurlijk evenwicht te herstellen en de huid in een goede conditie te houden. Bevat Acnacidol®, Magnolia, Grapefruit en Groene thee-extracten, BioEcolia®, vitamine B3, Maiszetmeel derivaat en matterende micro-sponsjes die voor een matte finish zorgen zonder de huid uit te drogen. Is vrij van conserveermiddelen.

 

PUR-SKIN CREAM

Olievrije hydraterende en zuiverende crème, helpt de huidfuncties te normaliseren, het natuurlijk evenwicht te herstellen en de huid in een goede conditie te houden. Bevat Acnacidol®, Magnolia, Grapefruit en Groene thee-extracten, BioEcolia®, vitamine B3, Maiszetmeel derivaat en matterende micro-sponsjes die voor een matte finish zorgen zonder de huid uit te drogen. Is vrij van conserveermiddelen.

 

200 ml tube / 50 ml tube

Belnatur PUR-SKIN Mask. Meerdere effecten in één toepassing. Verwijdert dode huidcellen en voorkomt toename van bacteriën, reinigt en vermindert ontstekingen en roodheden, verfrist en regenereert. Bevat Magnolia, Grapefruit, Groene thee-extracten, Acnacidol®, witte klei, Maïsmeel derivaat, Salicylzuur, Zinkoxide, Aloë Vera.

 

PUR-SKIN MASK

Meerdere effecten in één toepassing. Verwijdert dode huidcellen en voorkomt toename van bacteriën, reinigt en vermindert ontstekingen en roodheden, verfrist en regenereert. Bevat Magnolia, Grapefruit, Groene thee-extracten, Acnacidol®, witte klei, Maïsmeel derivaat, Salicylzuur, Zinkoxide, Aloë Vera.

 

200 ml tube / 75 ml tube

Belnatur PUR-SKIN Biocomplex. Reinigend en hydraterend concentraat. Voor een vette en/of acne huid, voor alle leeftijden en alle huidtypen, zelfs voor de acne rosacea huid. Bevat Aloë Vera (50%), Acnacidol®, Magnolia, Grapefruit, Groene thee extracten, BioEcolia®, vitamine B3, Panthenol, Zinkderivaat (Zinc+PCA), essentiële oliën van Lavendel en Rozemarijn. Vrij van conserveermiddelen.

 

PUR-SKIN BIOCOMPLEX
Het meest complete salonproduct

Reinigend en hydraterend concentraat. Voor een vette en/of acne huid, voor alle leeftijden en alle huidtypen, zelfs voor de acne rosacea huid. Bevat Aloë Vera (50%), Acnacidol®, Magnolia, Grapefruit, Groene thee extracten, BioEcolia®, vitamine B3, Panthenol, Zinkderivaat (Zinc+PCA), essentiële oliën van Lavendel en Rozemarijn. Vrij van conserveermiddelen.

 

20 x 3 ml ampullen

Belnatur PUR-SKIN Cleanser. Reinigingsgel voor een vette, naar acne neigende huid. Bevat zachte niet agressieve reinigers. Respecteert de natuurlijke huidbalans en haar pH-waarde (5,5), droogt de huid niet uit en is vrij van conserveermiddelen. Salicylzuur verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en zuivert de poriën. Samen met Acnacidol®, Magnolia, Grapefruit, Groene thee, Menthol en melkzuur extracten helpt het de vorming van overtollig talg tegen te gaan en onzuiverheden te bestrijden. Zorgt voor een frisse en gladde huid.

 

PUR-SKIN CLEANSER
Voor zowel salon- als thuisgebruik

Reinigingsgel voor een vette, naar acne neigende huid. Bevat zachte niet agressieve reinigers. Respecteert de natuurlijke huidbalans en haar pH-waarde (5,5), droogt de huid niet uit en is vrij van conserveermiddelen. Salicylzuur verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en zuivert de poriën. Samen met Acnacidol®, Magnolia, Grapefruit, Groene thee, Menthol en melkzuur extracten helpt het de vorming van overtollig talg tegen te gaan en onzuiverheden te bestrijden. Zorgt voor een frisse en gladde huid.

 

200 ml tube

Belnatur PUR-SKIN Cover. Camouflerende en corrigerende gekleurde crème. Camoufleert direct rood- en onreinheden en helpt deze geleidelijk te verminderen. Het bevat een combinatie van plantextracten die de huid zuiveren en de overmatige talgproductie in evenwicht brengt. Magnolia, Grapefruit en groene thee extracten, Acnacidol®, Bioecolia®, Salicylzuur, witte en groene klei, zoethout extract.

 

PUR-SKIN COVER

Camouflerende en corrigerende gekleurde crème. Camoufleert direct rood- en onreinheden en helpt deze geleidelijk te verminderen. Het bevat een combinatie van plantextracten die de huid zuiveren en de overmatige talgproductie in evenwicht brengt. Magnolia, Grapefruit en groene thee extracten, Acnacidol®, Bioecolia®, Salicylzuur, witte en groene klei, zoethout extract.

 

15 ml tube

Belnatur PUR-SKIN Instant. Onmisbare 'eerste hulp bij noodgevallen'. Lotion met drogende, antiseptische, ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen. Zorgt voor een snelle uitdroging/vermindering van plaatselijke onreinheden. Bevat Magnolia, Grapefruit en groene thee extracten, Acnacidol®, huidvriendelijk antisepticum uit aminozuur, Aloë Vera, Niacinamide of vitamine B3 en Tea tree etherische olie.

 

PUR-SKIN INSTANT

Onmisbare 'eerste hulp bij noodgevallen'. Lotion met drogende, antiseptische, ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen. Zorgt voor een snelle uitdroging/vermindering van plaatselijke onreinheden. Bevat Magnolia, Grapefruit en groene thee extracten, Acnacidol®, huidvriendelijk antisepticum uit aminozuur, Aloë Vera, Niacinamide of vitamine B3 en Tea tree etherische olie.

 

9 ml roller

Belnatur PUR-SKIN soap. Zuiverende, hydraterende en regenererende zeep met een milde exfoliërende werking, speciaal geschikt voor de reiniging van een vette huid al dan niet met acne, of met de neiging tot acne. Geschikt voor gezicht en lichaam. Het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden van het huidoppervlak. Het bevat Oat bran (Haverzemelen), met een zachte exfoliërende werking, Aloë Vera en essentiële olie van citroen.

 

PUR SKIN SOAP

Zuiverende, hydraterende en regenererende zeep met een milde exfoliërende werking, speciaal geschikt voor de reiniging van een vette huid al dan niet met acne, of met de neiging tot acne. Geschikt voor gezicht en lichaam. Het verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden van het huidoppervlak. Het bevat Oat bran (Haverzemelen), met een zachte exfoliërende werking, Aloë Vera en essentiële olie van citroen.

 

125 gr tablet