De Belnatur Special Line Radiance is de sleutel tot weerstand van de huid tegen milieuvervuilende en irriterende stoffen. De ingrediënten in de producten van deze lijn verbeteren de huidimmuniteit, bevorderen de microcirculatie, zijn zuurstofverrijkend en hebben een voedende werking, waardoor de huid haar natuurlijke helderheid terugkrijgt en behoudt en het huidoppervlak zachter en gladder wordt.

SPECIAL LINE RADIANCE

Radiance lijn onthult de schoonheid van de huid en geeft haar een heldere en jeugdiger uitstraling!
Milieuverontreiniging, sigarettenrook en UV-straling zijn de hoofdoorzaken van voortijdige huidveroudering. Dat manifesteert zich in een droge, doffe huid, rimpels, vlekken, verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid. De Belnatur Special Line Radiance is de sleutel tot weerstand tegen deze effecten. De ingrediënten in de producten van deze lijn verbeteren de huidimmuniteit. Daarnaast bevorderen de ingrediënten de microcirculatie, zijn zuurstofverrijkend en hebben een voedende werking. Hierdoor krijgt de huid zijn natuurlijke helderheid terug en wordt het huidoppervlak zachter en gladder. De Radiance lijn bevat onder andere de volgende ingrediënten.
- De Anti-Pollution polysacharides PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32. PolluSTOP®, verkregen door biotechnologie, zorgt voor een multi-beschermend schild op de huid tegen hechting en penetratie van
   luchtverontreinigende factoren zoals gassen en stofdeeltjes, UNISOOTH® ST-32, verkregen uit Tamarinde zaden en Stevia bladeren, geeft de huidimmuniteit een boost (het ‘vaccinatie-effect’), waardoor
   de huid minder reactief reageert en tekenen van voortijdige veroudering (droog, vlekjes en rimpeltjes) veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen voorkomen worden.
- Eclaline®, peptiden van Lupinus albus, ter verbetering van de microcirculatie (verhoogt zuurstoftoevoer en aanbod van voedingsstoffen) waardoor de helderheid van de huid verbetert.
- Algaktiv® Lightskn verkregen uit fytoplankton en ingekapseld in liposomen, vermindert vlekjes, egaliseert de huidskleur en verbetert de helderheid van de huid.
- Organic Silicon (Silicium), verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.
- Betaïne verkregen uit suikerbieten, bevordert de bescherming en de helderheid van de huid.
- SWT-7®, een high tech anti-rimpel ingrediënt verkregen uit Swertia chirata (Indiase Gentiaan) die lijntjes en rimpels vult en verzacht.
- Gatuline® Expression (vergelijkbaar met ‘botox-effect’) gewonnen uit champagneblad, beperkt mimische spiercontractie die leidt tot expressieve rimpels.

PRODUCTEN

Belnatur Special Line Radiance Cream. Gelaats- hals- en decolleté crème voor elk huidtype. Zorgt voor een multi-beschermend schild op de huid tegen luchtverontreinigende en irriterende stoffen en geeft de huidimmuniteit een boost, vermindert vlekjes, egaliseert de huidskleur en verbetert de helderheid, de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Bevat Anti-Pollution polysaccharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32), Eclaline®, Algactiv® Lightskn, Betaïne, Organic Silicon, Emulium® Mellifera, Illuminating particles with a ‘soft-focus’ effect en zonbescherming (SPF 8).

 

Gelaats- hals- en decolleté crème voor elk huidtype. Zorgt voor een multi-beschermend schild op de huid tegen luchtverontreinigende en irriterende stoffen en geeft de huidimmuniteit een boost, vermindert vlekjes, egaliseert de huidskleur en verbetert de helderheid, de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Bevat Anti-Pollution polysacharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32), Eclaline®, Algactiv® Lightskn, Betaïne, Organic Silicon, Emulium® Mellifera en lichtweerkaatsende deeltjes die zorgen voor een optisch gladdere huid ('soft-focus' effect). Zonbescherming SPF 8.

150 ml tube / 50 ml pot

Belnatur Special Line Radiance Vertical. Een top product! Speciaal ontworpen om verticale rimpeltjes te vullen en te verzachten, met name die van de lipcontour, beter bekend als ‘bar-code rimpels’. Zeer aanbevolen voor rokers. Tevens te gebruiken om fronslijntjes, rimpeltjes rond mondhoeken en de neus-lippenplooi gladder te maken. De crème is ook zeer effectief voor het verminderen van expressierimpels, rimpels rond de oogcontour, het voorhoofd of waar nodig. 2x daags aanbrengen. Bevat SWT-7®, Gatuline® Expression, Anti-Pollution polysaccharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32), Betaïne, Organic Silicon, Squalane (plantaardige olie), lluminating particles with a ‘soft-focus’ effect.

 

Een top product! Speciaal ontworpen om verticale rimpeltjes te vullen en te verzachten, met name die van de lipcontour, beter bekend als ‘bar-code rimpels’. Zeer aanbevolen voor rokers. Tevens te gebruiken om fronslijntjes, rimpeltjes rond mondhoeken en de neus-lippenplooi gladder te maken. De crème is ook zeer effectief voor het verminderen van expressierimpels, rimpels rond de oogcontour, het voorhoofd of waar nodig. 2x daags aanbrengen. Bevat SWT-7®, Gatuline® Expression, Anti-Pollution polysacharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32), Betaïne, Organic Silicon, Squalane (plantaardige olie) en lichtweerkaatsende deeltjes die zorgen voor een optisch gladdere huid.

15 ml tube

 

Belnatur Special Line Radiance Serum. Een voor elk huidtype geschikt beschermend en verhelderend serum, met name voor mensen waarvan de huid wordt blootgesteld aan milieuvervuilende en irriterende stoffen in stedelijke gebieden. Te gebruiken als nachtserum of onder de dagelijkes Belnatur dagcréme. Het serum vormt een multi-beschermend schild op de huid waardoor de reactie op milieuverontreinigende en irriterende stoffen vermindert en het verbetert de elasticiteit, stevigheid, gelijkmatigheid en helderheid van de huid. Bevat Anti-Pollution polysaccharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32) , Eclaline®, Algactiv® Lightskn, Betaïne, Organic Silicon, Emulium® Mellifera, Illuminating particles with a ‘soft-focus’ effect.

 

Een voor elk huidtype geschikt beschermend en verhelderend serum, met name voor mensen waarvan de huid wordt blootgesteld aan milieuvervuilende en irriterende stoffen in stedelijke gebieden. Te gebruiken als nachtserum of onder de dagelijkse Belnatur dagcréme. Het serum vormt een multi-beschermend schild op de huid waardoor de reactie op milieuverontreinigende en irriterende stoffen vermindert en het verbetert de elasticiteit, stevigheid, gelijkmatigheid en helderheid van de huid. Bevat Anti-Pollution polysacharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32) , Eclaline®, Algactiv® Lightskn, Betaïne, Organic Silicon, Emulium® Mellifera en lichtweerkaatsende deeltjes die zorgen voor een optisch gladdere huid (‘soft-focus’ effect).

30 ml flacon

Belnatur Special Line Radiance Mask. Hydraterend en verhelderend masker voor alle huidtypen. Speciaal te adviseren voor een gedevitaliseerde en vochtarme huid. Bevordert de bescherming en de helderheid van de huid, is ontstekkingsremmend, verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert rimpeldiepte en strijkt fijne lijntjes glad. Bevat Eclaline®, Hesperidina, Organic Silicon, Lactobionic Acid en Pentavitin®.

 

Hydraterend en verhelderend masker voor alle huidtypen. Speciaal te adviseren voor een gedevitaliseerde en vochtarme huid. Bevordert de bescherming en de helderheid van de huid, is ontstekingsremmend, verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert rimpeldiepte en strijkt fijne lijntjes glad. Bevat Eclaline®, Hesperidina, Organic Silicon, Lactobionic Acid en Pentavitin®.

200 ml tube

Belnatur Special Line Radiance Bio Radiance. Salonproduct met een hoog gehalte (30%) aan Ginkgo Biloba (een boom die voorkomt in sommige bossen van China en Japan) extract. Bevat tevens Anti-Pollution polysaccharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32) en Eclaline®. Geschikt voor elk huidtype. Speciaal te adviseren om de opname van zuurstof en voedingstoffen te verbeteren en het vermogen van de huid te verbeteren zichzelf te beschermen tegen interne en externe agressoren die irritaties veroorzaken en het verouderingsproces versnellen.

 

Salonproduct met een hoog gehalte (30%) aan Ginkgo Biloba extract. Bevat verder Anti-Pollution polysacharides (PolluSTOP® en UNISOOTH® ST-32) en Eclaline®. Geschikt voor elk huidtype. Verbetert de opname van zuurstof en voedingsstoffen en versterkt het huidimmuunsysteem. Hierdoor is de huid beter bestand tegen in- en externe factoren die irritaties veroorzaken en het verouderingsproces versnellen.

20 x 3 ml ampullen