Belnatur Special Line SECRET. Totaal herstellende verzorgingslijn voor de rijpere huid. SECRET waarborgt de bescherming van de huidstructuren en vertraagt de degeneratie van de huidcellen. Het maakt de huid dikker en verbetert de elasticiteit, vult rimpeltjes en vervaagt pigmentvlekjes en gaat daarmee de effecten van de huidveroudering tegen.

SPECIAL LINE SECRET

Totaal herstellende verzorgingslijn voor de rijpere huid

Vanaf het 45e levensjaar gaat huidveroudering versneld optreden bij vrouwen. Daling van het oestrogeengehalte heeft een sterk effect op het oppervlak en de diepere lagen van de huid. Kraaienpootjes worden steeds meer zichtbaar en ook verschijnen er meer rimpels op het voorhoofd en rond de mond. De contouren van het gelaat verliezen stevigheid en laten de eerste tekenen van verslapping zien. Donkere pigmentvlekjes verschijnen meer en meer op het gelaat, hals, decolleté maar ook op schouders en de rug van de handen. De huid wordt dunner, doffer, matter, droger en onregelmatiger. De belangrijkste wijzigingen die plaats vinden zijn:

  • de synthese door de fibroblasten van structurele eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine vermindert;
  • collageen en elastine verliezen hun eigenschappen van elasticiteit en flexibiliteit;
  • de productie van hyaluronzuur vermindert dat een verlies van vocht in de dermis tot gevolg heeft;
  • onderhuids vetweefsel verdwijnt geleidelijk en er ontstaat een slappe huid en meer zichtbare rimpels.

BELNATUR SPECIAL LINE SECRET waarborgt de bescherming van de huidstructuren en vertraagt de degeneratie van de huidcellen. Het maakt de huid dikker en verbetert de elasticiteit, vult rimpeltjes en vervaagt pigmentvlekjes en gaat daarmee de effecten van huidveroudering tegen.

PRODUCTEN SECRET

Belnatur SECRET Cream. Regenererende crème voor de rijpere huid. Aanbevolen vanaf +/- 45 jaar. Het helpt rimpels gladder te maken. Geeft comfort, elasticiteit, licht en verheldert de teint. Vermindert roodheden. De formule bestaat uit Emulium Mellifera®, voor een totale bescherming voor alle huidtypen en weersomstandigheden. Bevat Neodermyl®, Proteolea®, Vitamine B3 (Niaciamide), Rice Bran oil (rijst-olie), Hyaluronzuur en zonbescherming (SPF 10).

 

SECRET CREAM

Regenererende en herstellende crème voor de rijpere huid. Aanbevolen vanaf +/- 45 jaar. Het helpt rimpels gladder te maken. Geeft elasticiteit en verheldert de teint. Vermindert roodheden. De formule bestaat uit Emulium Mellifera®, voor een totale bescherming voor alle huidtypen en weersomstandigheden. Bevat Neodermyl®, Proteolea®, Vitamine B3 (Niaciamide), Rice Bran oil (rijst-olie), Hyaluronzuur, ultra-fijne lichtweerkaatsende deeltjes die zorgen voor een optisch gladdere huid (‘Soft Focus’ effect) en zonbescherming (SPF 10).

 

50 ml pot /150 ml in tube

Belnatur SECRET Contour. Oogcontourcrème. Aanbevolen vanaf +/- 45 jaar. Het helpt de rimpels te verzachten en de vochtophopingen en donkere kringen te verminderen. Het verbetert de stevigheid van de bovenste oogleden. Bevat Emulium Mellifera® en Beautifeye®, Neodermyl®en Proteolea®.

 

SECRET CONTOUR

Oogcontourcrème. Aanbevolen vanaf +/- 45 jaar. Het helpt de rimpels te verzachten en de vochtophopingen en donkere kringen te verminderen. Het verbetert de stevigheid van de bovenste oogleden. Bevat Emulium Mellifera® en Beautifeye®, Neodermyl®en Proteolea® en ultra-fijne deeltjes die zorgen voor een optisch gladdere huid (‘Soft Focus’ Effect).

 

15 ml tube

Belnatur SECRET Mask & Night Cream. Een diep voedende en hydraterende emulsie, zorgt voor een goede vocht/vetbalans. Het kan gebruikt worden als een masker, als een nachtcrème of als middel om een langdurige massage mee uit te voeren. Bevat Rice (rijst-olie), Advocado en Arganolie, Jojoba, Zonbloem en Mimosa plant-extracten. (Acticire®) en Shea Butter.

 

SECRET MASK & NIGHT CREAM

Een diep voedende en hydraterende emulsie, zorgt voor een goede vocht/vetbalans. Het kan gebruikt worden als een masker, als een nachtcrème en is tevens geschikt als massagecrème. Bevat Rice (rijst-olie), Avocado en Arganolie, Jojoba, Zonbloem en Mimosa plant-extracten. (Acticire®) en Shea Butter.

 

75 ml tube / 200 ml in tube

Belnatur SECRET Bio Secret. Regenererend concentraat met een hoog gehalte aan Vitamine C (Ascorbyl Glucoside), Neodermyl® en Hyaluron.

 

SECRET BIO SECRET
Ondersteuning voor in de salon

Regenererend concentraat met een hoog gehalte aan Vitamine C (Ascorbyl Glucoside), Neodermyl® en Hyaluron. Gaat de effecten van huidveroudering (rimpeltjes, pigmentvlekjes, verslapping) tegen.

 

20 x 3 ml ampullen