Belnatur Special Line TOP CELL. Specifieke lijn voor de rijpere huid met eerste tekenen van huidveroudering. TOP CELL gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen met name door het opvullen van de rimpeltjes en lijntjes. De formule bevat lichaamseigen Hyaluron, wat zorgt voor een rimpelvullend effect, een mix van sterke actieve ingrediënten zoals MPC® of Cytokinen, polypeptiden onttrokken uit melk met een brede anti-aging werking, SYN®-COLL, een tri-peptide wat de collageen aanmaak een enorme stimulans geeft en alle soorten van rimpels minimaliseert, SNAP-8® en SYN®-Ake wat de spiercontractie reduceert waardoor mimische rimpels minder zichtbaar worden. Alle producten uit deze lijn bevatten Cytokinen (Melk-Peptide Complex®).

SPECIAL LINE TOP CELL

Specifiek voor de rijpere huid met de eerste tekenen van huidveroudering

Top Cell gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen met name door het opvullen van de rimpeltjes en lijntjes. De formule bevat lichaamseigen Hyaluron dat voor een rimpelvullend effect zorgt, een mix van sterke actieve ingrediënten zoals MPC® of Cytokinen, polypeptiden onttrokken uit melk met een brede anti-aging werking, SYN®-COLL, een tri-peptide dat de collageen aanmaak een enorme stimulans geeft en alle soorten van rimpels minimaliseert, SNAP-8® en SYN®-Ake dat de spiercontractie reduceert waardoor mimische rimpels minder zichtbaar worden. Alle producten uit deze lijn bevatten Cytokinen (Melk-Peptide Complex®) naast de overige ingrediënten die onderstaand per product worden genoemd.

PRODUCTEN TOP CELL

Belnatur TOP CELL Caress. Een anti-rimpel crème voor een vochtarme huid met lijntjes en mimische rimpeltjes. Het bevat Syn®-coll, Syn®-ake, Hyaluron, Betaine, Vitamine B3, Allantoine en zonbescherming (SPF 10).

TOP CELL CARESS

Een anti-rimpel crème voor een vochtarme huid met lijntjes en mimische rimpeltjes. Het bevat Syn®-coll, Syn®-ake, Hyaluron, Betaine, Vitamine B3, Allantoine en zonbescherming (SPF 10).

50 ml pot

Belnatur TOP CELL Ecelss. Een anti-rimpel crème voor de vetarme huid met lijntjes en rimpeltjes. Het bevat Syn®-coll, Syn®-ake, voedende oliën van Jojoba en Rozenbottel, Ceramiden en Structurine® en zonbescherming (SPF 10).

TOP CELL EXCELSS

Een anti-rimpel crème voor de vetarme huid met lijntjes en rimpeltjes. Het bevat Syn®-coll, Syn®-ake, voedende oliën van Jojoba en Rozenbottel, Ceramiden en Structurine® en zonbescherming (SPF 10).

50 ml pot

Belnatur TOP CELL Velvess. Een oog- en lip contour gel crème, die rimpeltjes ontstaan door huidveroudering en mimiek tegen gaat. Het bevat Ceramiden, Syn®-coll, Syn®-ake, Snap-8® en een hoge concentratie aan Hyaluronzuur. De formule wordt compleet door Cafeïne en Vitamine B3 om de donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen tegen te gaan.

TOP CELL VELVESS

Een oog- en lipcontourcrème/gel, die mimische- en/of expressierimpeltjes (ook op het voorhoofd) en donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen vermindert en tegengaat. Bevat Ceramiden, Syn®-coll, Syn®-ake, Snap-8® en een hoge concentratie aan Hyaluronzuur. De formule wordt compleet door Cafeïne en Vitamine B3 om de donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen tegen te gaan.
Als het product in de koelkast wordt bewaard, zal de koude toepassing de drainerende werking extra stimuleren en zo helpen bij het verminderen van vochtophopingen.

50 ml tube / 10 ml roll-on

Belnatur TOP CELL Citoline. Een niet vette, hydraterende reparerend en gladmakend serum dat alle rimpeltjes vermindert. Het bevat Syn®-coll, Syn®-ake en Snap-8®, samen met Hyaluron, Ceramiden, Vitamine E, Niaciamide (vit. B3), Rozenbottelolie en zonbescherming (SPF 10).

TOP CELL CITOLINE

Een repararend, hydraterend, niet vet anti-rimpel serum. Bevat Syn®-coll, Syn®-ake en Snap-8®, samen met Hyaluron, Ceramiden, Vitamine E, Niaciamide (vit. B3), Rozenbottelolie en zonbescherming (SPF 10).

125 ml flacon / 30 ml pompflacon

Belnatur TOP CELL Mask. Een hydraterend, reparerend en liftend masker. Het bevat extracten van Kigelia africana (rijk aan proteïnen, die een verstevigende en onmiddellijk liftende werking hebben), Quillaja saponaria (beschermt tegen vochtverlies, hydrateert de diepere huidlagen), en Beech tree of Eternal Youth tree Buds met een krachtige regenererende en hydraterende werking.

 

TOP CELL MASK
Ondersteuning voor in de salon

Een hydraterend, reparerend en liftend masker. Het bevat extracten van Kigelia africana (rijk aan proteïnen, die een verstevigende en onmiddellijk liftende werking hebben), Quillaja saponaria (beschermt tegen vochtverlies, hydrateert de diepere huidlagen), en Beech tree of Eternal Youth tree Buds met een krachtige regenererende en hydraterende werking.

Sachet met een gelaat en hals masker

Belnatur TOP CELL Bio Expression. Salongebruik. Bevat een zeer hoge concentratie van Hyaluronzuur om rimpeltjes op te vullen en te herstellen, Syn®-coll, Syn®-ake , Snap-8® om expressie rimpels te bestrijden. De formule wordt gecomplementeerd met Betaine en Panthenol (provitamine B5).

 

TOP CELL BIO EXPRESSION
Ondersteuning voor in de salon

Bevat een zeer hoge concentratie van Hyaluronzuur om rimpeltjes op te vullen en te herstellen, Syn®-coll, Syn®-ake , Snap-8® om expressierimpels te bestrijden. De formule wordt gecomplementeerd met Betaine en Panthenol (provitamine B5).

20 x 3 ml ampullen