Kanji-Kenko. Japanse Detox Voetpleisters voor full body detox. Veilige én effectieve manier om het totale lichaam te ontgiften.

ALGEMEEN

Kanji-Kenko is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen. Niet gebruiken bij zuigelingen en zwangerschap. Houd de pleister ver buiten het bereik van kinderen. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet op een gevoelige huid gebruiken. Bij twijfel of niet verdwijnen van klachten, altijd de huisarts raadplegen.

WAAROM ONTGIFTEN?

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens ongeveer 500 gram afvalstoffen in het lichaam heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Daardoor treedt verzuring van het lichaam op waardoor het lichaam zo ernstig belast kan worden dat er lichamelijke en zelfs geestelijke klachten kunnen optreden. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van het immuunsysteem.

WAAROM EEN VOETPLEISTER?

De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen eindigen. Door de ontgiftingspleisters op die plaats te gebruiken, kan dus het eenvoudigst en snelst resultaat behaald worden. Want de natuurlijke ingrediënten in de detox-pleisters van Kanji-Kenko stimuleren via de acupunctuurpunten op de voetzolen veel organen om te gaan ontgiften. Voor een optimaal resultaat vòòr het slapengaan de pleisters aanbrengen en ’s nachts op de voeten laten.