SERVICES groothandel in schoonheidszaken leverancier en distributeur

in de Benelux van
Skin Vital Solution

in Nederland en België
van *Belnatur
Ben jij een professional? Met de concepten Skin Vital Solution
en *Belnatur bied je je cliënten méér in de strijd tegen huidveroudering. Hiermee investeer je in de toekomst en dat geeft je salon of instituut een sterkere positie in de markt!

 

Beauty with a visionSkin Vital Solution en *BelnaturOverige productenService & Ondersteuning

Beauty-Affairs beschikt over een deskundig, professioneel en enthousiast team met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche.

De missie van Beauty-Affairs is professionals (schoonheidsspecialisten, -salons en -instituten) de mogelijkheid te bieden om met de concepten Skin Vital Solution en *Belnatur, spectaculaire resultaten bij hun cliënten te bereiken op het gebied van huidverbetering en het vertragen van huidveroudering.

SKIN VITAL SOLUTION
Dit concept, bestaande uit de in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde Skin Vital Concept Cosmeceuticals en het Skin Concept TriPlex System, zorgt voor een direct zichtbaar resultaat. De samenwerking van het system en de bewezen, werkzame ingrediënten van de cosmeceuticals, resulteert in een jeugdiger uiterlijk met een stevige, mooie huid. De behandeling is geheel pijnloos, 100% veilig, zonder “down time” en het resultaat zal de dagen erna nog toenemen.

*BELNATUR
Het Spaanse cosmeticamerk *Belnatur maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten op basis van extracten uit planten en de zee. Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen, technieken en bewezen ingrediënten hebben zij een oplossing voor elk huidprobleem.

Beauty-Affairs levert de producten van Skin Vital Solution en *Belnatur exclusief en uitsluitend aan professionals.

Meer informatie over de producten vind je op de pagina Producten

Om jou als professional goed van dienst te zijn, heeft Beauty-Affairs haar assortiment uitgebreid met producten voor de innerlijke verzorging en met producten die regelmatig in de salon worden gebruikt. Door onze jarenlange ervaring zijn deze producten geselecteerd op kwaliteit. Op de pagina Producten vind je meer informatie over deze producten.

Heb je aanvullende wensen dan kun je ons altijd benaderen zodat wij ons assortiment eventueel kunnen uitbreiden.

 

Service en persoonlijke ondersteuning staat bij Beauty-Affairs op elk vlak hoog aangeschreven.

Bij aanschaf van het concept Skin Vital Solution en/of het concept *Belnatur verzorgt Beauty-Affairs altijd gratis een intensieve training. De training is zowel theoretisch als praktijkgericht en wordt gegeven in de trainingsruimte bij Beauty-Affairs. Omdat de training een volledig inzicht geeft in de uitgebreide en geavanceerde behandelmethoden van de concepten, zijn professionals daarna volledig gespecialiseerd om de behandelmethoden toe te passen op hun cliënten. Meer informatie over trainingen, workshops, seminars vind je op de pagina Trainingen

Om het geheel te complementeren helpt Beauty-Affairs ook graag met het opzetten van een Social Media plan, behandelplannen, marketingmateriaal, het geven van een presentatie. Daarnaast kan Beauty-Affairs ondersteuning verlenen tijdens door de schoonheidsspecialist(e), -salon of het -instituut georganiseerde events op de werkvloer.

Ben je geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende demonstratie van één of beide concepten?
Of wil je meer weten over het aanvragen van een offerte, het opvragen van prijzen? Dan verzoeken wij je het contactformulier in te vullen en te versturen.
Direct na ontvangst van het contactformulier neemt Beauty-Affairs contact met je op.
En uiteraard ben je welkom op onze locatie in Bergschenhoek voor informatie, demonstratie, trainingen, workshops en natuurlijk een kopje koffie. Ons adres vind je op de pagina Contact. Voor het maken van een afspraak en overige vragen is Beauty-Affairs op het volgende mobiele nummer/e-mailadres te bereiken:
+31 (0)6 12 28 67 66
info@beauty-affairs.nl