Beauty-Affairs trainingen, workshops en seminars.

Beauty-affairs organiseert regelmatig trainingen, workshops en seminars om professionals te informeren en te inspireren. De basis is om professionals te voorzien van alle inhoudelijke informatie over en de werking van de producten en apparatuur, zodat zij de opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen en hun cliënten kunnen voorzien van een gedegen advies.

TRAININGSPROGRAMMA SKIN VITAL CONCEPT
Het trainingsprogramma Skin Vital Concept bestaat uit een theorietraining in de ochtend, waarna in de middag intensief wordt getraind met de apparatuur. Na 4 tot 6 weken volgt er een herhalingsdag waar de theorie en de praktijk wordt getoetst en bij goed gevolg ontvangt je het certificaat ‘Skin Vital Concept specialiste’. Het trainingsprogramma is van 10:00 uur tot 17:00 en voor een lunch wordt gezorgd.
Mocht nadien blijken dat er individueel behoefte is aan nascholing kan Beauty-Affairs dit aanvullen met extra training.

TRAININGSPROGRAMMA BELNATUR
Het trainingsprogramma Belnatur bestaat uit een algehele introductietraining. Je krijgt uitleg over het concept, de lijnen, de achtergrond en de mogelijkheden. De overige trainingen van Belnatur worden gegeven per specifieke productlijn met in de ochtend theorie waar dieper wordt ingegaan op de ingrediënten en in de middag praktijkles. Afhankelijk van je interesse kun je je voor de trainingen per specifieke productlijn apart inchrijven. De introductietraining en overige trainingen zijn van 10:00 tot 17:00 uur en voor een lunch wordt gezorgd.

Naast bovenstaande trainingsprogramma's geeft Beauty-Affairs regelmatig informatieve trainingen waarmee je in de praktijk je voordeel kunt doen.

De trainingsprogramma's Skin Vital Concept en Belnatur zijn voor onze bestaande cliënten gratis. Wil je een training volgen maar ben je nog geen cliënt, dan hanteert Bauty-Affairs een bedrag van € 50,00 per trainingsdag. Mogen we je daarna verwelkomen als cliënt, dan worden de door jou gemaakte trainingskosten op de eerste bestelling die je bij  Beauty-Affairs plaatst in mindering gebracht.

Onderstaand vind je op welke data en tijd, welke training, workshop of seminar bij Beauty-Affairs gegeven wordt. Schrijf je in via het contactformulier en vermeld bij 'Bericht' de datum en training, workshop of seminar waaraan je deel wilt nemen. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail.

Wil je meer informatie voordat je je inschrijft? We staan je graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)6 12 28 67 66 of stuur een e-mail naar info@beauty-affairs.nl

PRODUCTTRAINING BELNATUR
Iedere woensdag
van 10:00 tot 16:30 uur

 

 

 

 

 

 

 

Iedere woensdag bestaat de mogelijkheid om een producttraining te volgen van Belnatur. In overleg zal de training bestaan uit een kennismaking met alle lijnen van Belnatur of een van de Special lines. Tijdens de training gaan we specifiek in op de ingrediënten van de betreffende lijn en wordt in de middag geoefend volgens de bijgeleverde “Step by Step”, een handige leidraad om een specifieke behandeling met de producten uit te voeren.

PROGRAMMA

10:00 uur tot 10:30 uur  -  Koffie en kennismaking

10:30 uur tot 12:30 uur  -  Theoretische uitleg

12:30 uur tot 13.00 uur  -   Vragenronde

13:00 uur tot 13:30 uur  -  Lunch

13:30 uur tot 16:00 uur  -  Praktijktraining

16:00 uur tot 16:30 uur  - Afsluiting en inkopen